Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.

Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!

DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY 


11. 10. 2021 - 15. 10. 2021

ÚTERÝ 12. 10.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Kha Kai

Frankfurtská polévka

Smažený hermelín se šunkou, mačkané máslové brambory, tatarská omáčka

Wrap s kuřecím masem a zeleninou, česnekový dresink

Hrachová kaše s klobásou a smaženou cibulkou

Borůvkové knedlíky se zakysanou smetanou a cukrem

Řecký salát s feta sýrem

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Pad Thai s kuřecím masem

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Hovězí hamburger se sýrem, slaninou a křupavým salátem, hranolky

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

STŘEDA 13. 10.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Minestrone

Krkonošská kulajda

Nadívaný vepřový bok, bramborová lepenice

Grilovaná kuřecí prsa, hráškové pyré

Hovězí maso na česneku se špenátem, noky

Smažené květákové placky, barevný salát, bylinkový dip

Caesar salát

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Kai Tod Hat Yai křupavá kuřecí křídla z jižního Thajska

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Dušené telecí plátky s houbami, bramborová kaše

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

ČTVRTEK 14. 10.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Yum s kuřecím masem

Gulášová polévka

Smažený holandský řízek z mletého masa se sýrem, bramborová kaše, okurka

Vepřová kotleta s uzenou paprikou, zeleninový bulgur

Kuřecí pilav se zeleninou a drcenými tomaty

Šafránové krémové rizoto s chřestem a hoblinkami parmazánu

Rajčatový salát s vejci a mladou cibulkou

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Phad Gra Pao Mu, pálivé vepřové s bazalkou, basmati rýže

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Hovězí líčka na divoko, krupicové noky

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

PÁTEK 15. 10.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Hovězí polévka s rýží a hráškem

Tomatová polévka s česnekem a bazalkovým pestem

Pečené kuře se slaninou, mačkané brambory

Dušený hovězí plátek se silnou masovou šťávou, šlehanou cizrnou

Uzené s krémovou křenovou omáčkou, houskové knedlíky

Penne s grilovanou zeleninou a pestem

Salát z červené řepy s modrým sýrem

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Smažená hovězí roštěná s česnekem, smetanové brambory

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Krocanní steak s teriyaki omáčkou a zeleninou, steakové hranolky

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

Food Garden Kavčí hory 


Kavčí Hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00  Praha 4

Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00

Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz