Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.

Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!

DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY 


27. 3. 2023 - 31. 3. 2023

ÚTERÝ 28. 3.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Ovarová polévka s kroupami

Zeleninový krém s pažitkou

Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron

Dalmátské čufty s krémovou omáčkou a zeleninou, houskové knedlíky

Krůtí prsa pečená v krustě z jogurtu a čerstvého tymiánu,  zeleninový bulgur

Trhaný listový salát s ředkvičkami a rajčaty

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Krémové šafránové rizoto s parmazánem

STŘEDA 29. 3.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Slepičí polévka s nudlemi

Mrkvový krém se zázvorem

Kuřecí stehenní plátek se slaninou a divokým kořením, mačkané máslové brambory

Jahodové knedlíky s tvarohem a cukrem

Plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce, dušená rýže

Caprese salát s bazalkovým pestem

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Udon Phad Neur hovězí maso s nudlemi, zeleninou, pak choi a mrkví

ČTVRTEK 30. 3.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Yum Woon Sen kuřecí polévka se skleněnými nudlemi

Frankfurtská polévka 

Smažený karbanátek, šťouchané brambory, okurka

Fusilli se sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Hovězí pečeně na víně, krupicové noky

Ledový salát s kukuřicí, okurkou a pečenými paprikami, jogurtový dresink

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Grilované kuřecí paličky s pečenými grenaillemi

PÁTEK 31. 3.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Zeleninová polévka s cizrnou

Italská polévka s těstovinou

Záhorácký vepřový závitek s pikantní klobáskou, slaninové špecle

Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, kapiemi a vejci, červená řepa

Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže

Tuňák s barevnou zeleninou a pečenými tomaty

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Kai Tod Haid Yai ostrá kuřecí křídla s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou

Food Garden Kavčí hory 


Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00  Praha 4

Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00

Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz