Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.

Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!

DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY 


17. 1. 2022 - 21. 1. 2022

ÚTERÝ 18. 1.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Minestrone

Zelná polévka s klobásou

Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka

Gaj Phad Med Ma Muang - kuřecí maso s klíčky, ořechy a paprikami, rýže

Znojemská hovězí pečeně, houskové knedlíky

Bavorské vdolky s povidly a zakysanou smetanou, sypané cukrem

Pestrá zelenina s uzenými kachními prsíčky

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Vepřový bok sous-vide s plátky sladkokyselých okurek, smetanové brambory

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Krůtí steak s glazovanou zeleninou, bramborové krokety

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

STŘEDA 19. 1.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Slepičí vývar s kapáním

Mrkvový krém se zázvorem

Kuřecí na jehle se sladkokyselou omáčkou a praženým sezamem, jasmínová rýže

Špagety s boloňským masovým ragú a parmazánem

Vepřové na paprice, tvarohové noky

Smažené květákové růžičky, pažitkové brambory, tatarská omáčka

Mini caprese s bazalkovým pestem, rukolou a balsamicem

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Kuřecí plátek s omáčkou beurre blanc, krupicové noky

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Přes noc pečená hovězí roštěná v tymiánu a česneku, bramborové rösti

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

ČTVRTEK 20. 1.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Zeleninová polévka s fritátovými nudlemi

Dršťková polévka

Vepřový kotlet Gvarkov, cibulové mačkané brambory

Zapečené šunkové flíčky s vejci, červená řepa

Burgundská hovězí pečeně, houskové knedlíky

Zeleninový kuskus se žampiony a pórkem

Okurkové tzatziky s kuřecími prsíčky v gyros koření na trhaných listech, pita chléb

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Kuřecí Tikka Masala s basmati rýží

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Vepřová panenka s pečenými mini tomaty a plněnými bramborami se zakysanou smetanou

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

PÁTEK 21. 1.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Kha Kai

Bramborová polévka s houbami

Španělský hovězí ptáček, dušená rýže

Pečené kuřecí stehno s chilli a zázvorem, barevný bulgur

Domácí sekaná s vejci a slaninou, šťouchané brambory

Pohankové rizoto s mladým hráškem a parmazánem

Lososové Poke bowl s křupavou zeleninou a wakame

SUPERIOR | 11.00 - 15.00 HOD.

Anglická vepřová játra s cibulkou, majonézovým dipem a steakovými hranolkami

LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Špagety aglio olio s grilovanými krevetami

PASTA BAR | 11.00 - 15.00 HOD.

Food Garden Kavčí hory 


Kavčí Hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00  Praha 4

Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00

Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz