
Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.
Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!
DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY
27. 3. 2023 - 31. 3. 2023
ÚTERÝ 28. 3.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Ovarová polévka s kroupami
Zeleninový krém s pažitkou
Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron
Dalmátské čufty s krémovou omáčkou a zeleninou, houskové knedlíky
Krůtí prsa pečená v krustě z jogurtu a čerstvého tymiánu, zeleninový bulgur
Trhaný listový salát s ředkvičkami a rajčaty
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Krémové šafránové rizoto s parmazánem
STŘEDA 29. 3.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Slepičí polévka s nudlemi
Mrkvový krém se zázvorem
Kuřecí stehenní plátek se slaninou a divokým kořením, mačkané máslové brambory
Jahodové knedlíky s tvarohem a cukrem
Plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce, dušená rýže
Caprese salát s bazalkovým pestem
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Udon Phad Neur hovězí maso s nudlemi, zeleninou, pak choi a mrkví
ČTVRTEK 30. 3.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Tom Yum Woon Sen kuřecí polévka se skleněnými nudlemi
Frankfurtská polévka
Smažený karbanátek, šťouchané brambory, okurka
Fusilli se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
Hovězí pečeně na víně, krupicové noky
Ledový salát s kukuřicí, okurkou a pečenými paprikami, jogurtový dresink
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
PÁTEK 31. 3.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Zeleninová polévka s cizrnou
Italská polévka s těstovinou
Záhorácký vepřový závitek s pikantní klobáskou, slaninové špecle
Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, kapiemi a vejci, červená řepa
Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže
Tuňák s barevnou zeleninou a pečenými tomaty
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Kai Tod Haid Yai ostrá kuřecí křídla s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou
Food Garden Kavčí hory
Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00 Praha 4
Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00
Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz