Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.

Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!

DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY 


16.06.2025 - 20.06.2025

ÚTERÝ 17.06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Polévka z uzených žebírek s bramborami a vejci

Zeleninová polévka se smetanou

Smažené kuřecí stehenní řízky, lehký bramborový salát

Tvarohové knedlíky s tataráčkem z čerstvých jahod a mascarpone

Chilli con carne, jasmínová rýže

Kachní prsíčka sous vide na míchaném salátu z trhaných listů s jahodami a archivním balsamikem

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Krůtí prsa zapečená se šunkou a sýrem chedar, steakové hranolky

STŘEDA 18.06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Vývar z kořenové zeleniny s brokolicí, květákem a smaženým hráškem

Frankfurtská polévka

Vepřová roláda v pivní marinádě plněná špenátem, vejci a mrkví, pečené brambory 

Dušené ledvinky na cibulce, basmati rýže

Ravioli se špenátem a parmazánovou omáčkou

Trhané listy salátů s granátovým jablkem a grilovanou rybou Butterfish

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Pad Thai Neur - rýžové nudle s vejci, tamarindovou omáčkou, hovězím masem a fazolovými klíčky

ČTVRTEK 19.06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Kha Kai -polévka s houbami, kuřecím masem a kokosovým mlékem

Kmínová polévka s vejci

Smažené žampióny, tatarská omáčka, vařené brambory

Pečené vepřové žebírko se silnou masovou šťávou, jasmínová rýže

Tagliatelle s krůtím ragů a hnědými žampióny

Mexický salát Pico de gallo

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Kubánský burger s pomalu pečeným vepřovým ramínkem, chedarem, kyselou okurkou, bramborové hranolky

PÁTEK 20.06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Hovězí polévka s tarhoňou

Krkonošská kulajda

Musaka s mletým masem a zeleninou

Hamburská vepřová kýta špikovaná okurkou a šunkou, variace knedlíků

Telecí plátky s baby karotkou a bramborovou kaší

Pestrý salát s marinovanými krůtími prsíčky

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Smažené kuřecí Tori Karaage s jasmínovou rýží

Food Garden Kavčí hory 


Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00  Praha 4

Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00

Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz