
Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.
Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!
DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY
16.06.2025 - 20.06.2025
ÚTERÝ 17.06.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Polévka z uzených žebírek s bramborami a vejci
Zeleninová polévka se smetanou
Smažené kuřecí stehenní řízky, lehký bramborový salát
Tvarohové knedlíky s tataráčkem z čerstvých jahod a mascarpone
Chilli con carne, jasmínová rýže
Kachní prsíčka sous vide na míchaném salátu z trhaných listů s jahodami a archivním balsamikem
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Krůtí prsa zapečená se šunkou a sýrem chedar, steakové hranolky
STŘEDA 18.06.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Vývar z kořenové zeleniny s brokolicí, květákem a smaženým hráškem
Frankfurtská polévka
Vepřová roláda v pivní marinádě plněná špenátem, vejci a mrkví, pečené brambory
Dušené ledvinky na cibulce, basmati rýže
Ravioli se špenátem a parmazánovou omáčkou
Trhané listy salátů s granátovým jablkem a grilovanou rybou Butterfish
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Pad Thai Neur - rýžové nudle s vejci, tamarindovou omáčkou, hovězím masem a fazolovými klíčky
ČTVRTEK 19.06.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Tom Kha Kai -polévka s houbami, kuřecím masem a kokosovým mlékem
Kmínová polévka s vejci
Smažené žampióny, tatarská omáčka, vařené brambory
Pečené vepřové žebírko se silnou masovou šťávou, jasmínová rýže
Tagliatelle s krůtím ragů a hnědými žampióny
Mexický salát Pico de gallo
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Kubánský burger s pomalu pečeným vepřovým ramínkem, chedarem, kyselou okurkou, bramborové hranolky
PÁTEK 20.06.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Hovězí polévka s tarhoňou
Krkonošská kulajda
Musaka s mletým masem a zeleninou
Hamburská vepřová kýta špikovaná okurkou a šunkou, variace knedlíků
Telecí plátky s baby karotkou a bramborovou kaší
Pestrý salát s marinovanými krůtími prsíčky
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Smažené kuřecí Tori Karaage s jasmínovou rýží
Food Garden Kavčí hory
Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00 Praha 4
Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00
Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz