Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.

Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!

DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY 


17. 06. 2024 - 21. 06. 2024

ÚTERÝ 18. 06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Slepičí polévka s rýží

Polévka z mladého hrášku

Smažené kuřecí Cordon bleu, mačkané máslové brambory

Zapečená torilla s trhaným masem, sýrem a zeleninou, barevný salát, guacamole

Telecí kýta s krémovou zbojnickou omáčkou, karlovarské knedlíky

Caesar salát

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Řezy z grilované vepřové panenky s paprikovou pikantní salsou, grenaille

STŘEDA 19. 06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Hovězí vývar s masem a nudlemi

Jahodová polévka s mátou

Halušky s uzeným masem, kysané zelí, smažená cibulka

Jahodové knedlíky s tvarohem a cukrem, maštěné máslem

Sekaný telecí steak s houbami a smetanou, tagliatelle

Salát s jahodami, avokádem a feta sýrem

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Pad Thai s kuřecím masem

ČTVRTEK 20. 06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Yum Woon Sen kuřecí polévka se zeleninou a skleněnými nudlemi

Zelná polévka s klobásou

Smažené květákové placky, vařené brambory, tatarská omáčka

Paprikový lusk s mletým masem v rajčatové omáčce, basmati rýže

Krůtí nudle s pórkem, sýrem a těstovinami orzo

Caprese salát s bazalkovým pestem

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Telecí plátky pečené na přepuštěném másle s karotkou a chřestem, dýňové pyré

PÁTEK 21. 06.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Česneková polévka s uzeným masem, vejci a opečeným chlebem

Krkonošská kulajda

Masové koule se smetanouvou omáčkou a brusinkami, bramborová kaše

Fettuccine s grilovanou zeleninou, bazalkovým pestem a parmazánem

 Krůtí stehna v BBQ marinádě, pečené brambory s červenou cibulí

Salát z pečených paprik a rajčat

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Panang curry - hovězí s lilkem, paprikami, limetkovými listy a jasmínovou rýží

Food Garden Kavčí hory 


Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00  Praha 4

Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00

Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz